CONTROVERSE ÎN JURUL RECALCULĂRII PENSIILOR: MINISTERUL MUNCII, CRITICAT PENTRU COMUNICARE DEFECTUOASĂ DE CĂTRE NICOLAE CIUCĂ

Preşedintele PNL, Nicoale Ciucă, pune scandalul provocat de recalcularea pensiilor pe seama comunicării defectuoase a Ministerului Muncii. El spune că minerii nu vor avea de pierdut la pensie, ci îşi vor păstra pensiile în plată, la cuantumul cel mai avantajos.

Nicolae Ciucă a arătat vineri, într-un mesaj pe Fcebook, că noua lege a pensiilor, care intră în vigoare din septembrie, a fost „construită pentru eliminarea inechităților, dar care, zilele acestea, a stârnit mai multe controverse, din cauza comunicării defectuoase a Ministerului Muncii”.

„Trebuie să fim foarte clari: nimeni nu va avea pensia scăzută. S-a spus că pensiile minerilor sunt recalculate greşit şi că aceştia vor avea de pierdut la pensie. Lucrurile nu stau aşa. Toţi cei care au lucrat în mină îşi vor păstra pensiile în plată, la cuantumul cel mai avantajos”, a mai scris preşedintele PNL.

Ciucă a menționat, de asemenea, că „în ultimii aproape 5 ani, de când PNL este la guvernare, pensiile au crescut cu 60%”.

„Vom continua să le majorăm. Seniorii României merită grijă şi respect, pentru toată munca depusă la construcţia României de astăzi.”

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri