GEORGE SIMION ANUNȚĂ APUSUL EPOCII BARONILOR ROȘII ȘI A REZIȘTILOR: ”NE-AU FURAT ȚARA AU VÂNDUT-O PE BUCĂȚI AUSTRIECILOR, NEMȚILOR” – ÎNCEPE RESETAREA CLASEI POLITICE

George Simion începe campania în forță! Liderul AUR se angajează să curețe  țara de baronii locali care au căpușat metru cu metru de pământ românesc. Și-au clădit adevărate palate, împrejmuite cu garduri până la cer, care să le ferească avuția de ochii amărăștenilor, dar și-au întors fața și s-au prefăcut că nu văd micimea vieții de zi cu zi a celor prin voturile cărora au fost înscăunați. Social-democrații au uitat de talpa țării, în vreme ce useriștii, care au dat și ei de gustul banului, uneltesc la acapararea ei. Planul Simion promite, printre altele, confiscarea averilor ilicite, tratament egal în relația cu statul și reducerea drastică a taxelor. 

Liderul AUR George Simion a lansat un atac virulent la adresa PSD și USR! Simion acuză că Ciolacu și-a bătut joc de bătrânii care au muncit o viață întreagă și care așteptau bani în plus la pensiile mizere pe care le au. Mai mult, spune Simion, Ciolacu este un mincinos care îi manipulează cu doar câțiva lei pe batranii care nu au bani nici măcar de pâine. 

Asta, în vreme ce barornii roșii se îmbogățesc în continuare pe spinarea cetățenilor și clădesc adevărate palate pe care le țin ascunse de ochii curioșilor. 

George Simion a descins la conacul baronului Portofel, Marian Oprișan: Acești nenorociți stau pe hectare întregi și spun că voi trebuie să stați în sărăcie! – VIDEO

 
 

Într-un gest fără precedent în politica românească, liderul AUR a descins la conacul baronului roșu Marian Oprișan, din localitatea Balotești, județul Vrancea, și a promis românilor că vremea baronilor va apune! Va face iureș, asigură Simion, iar planul său începe cu confiscarea averilor ilicite. 

 

 
 

„Acești baroni nenorociți care ne-au furat țara au vândut-o pe bucăți austriecilor, nemților… Ei spun că sunteți sclavii lor, sclavii nenorociților care și-au bătut joc de țară și încercau să mă dea pe mâna procurorilor. Aveți servitori… Lasă că vedem noi cine vă servește din închisoare”, a tunat Simion, în fața palatului lui Oprișan. 

Acesta a promis, de altfel, prin planul Simion, confiscarea averilor ilicite.

George Simion, baie de mulțime la Câmpulung, în fieful Elenei Lasconi: Voi fi președintele celor mulți – VIDEO

Nu este singura acțiune de forță a liderului AUR! Simion a ajuns și la Câmpulung, în fieful useristei Elena Lasconi, unde a stat de vorba cu pensionarii care abia își duc traiul de pe o zi pe alta și unde a putut vedea cu ochii săi dezastrul administrativ.

 
 

„Voi fi președintele celor mulți!”, a spus George Simion, cel care a fost primit de oameni cu brațele deschise.

„Schimbați țara asta că nu se mai poate!”, i-a transmis un român. „Din 600 de parlamentari să rămână 300”, i-a transmis altul. „Tu ești minunea aia de George Simion? Ce-mi place la tine e că ai sânge în instalație”, i-a transmis altul. Mai mult, cetățenii din Câmpulung i-au ridicat problema străzilor care arată ca după bombardamente. „Bulevardul arată așa de 4 ani”, s-au plâns oamenii. 

Imagine

Imagine

George Simion a promis oamenilor că acesta este abia începutul. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri