CÎȚU ACUZĂ PSD: „UN MILION DE PENSIONARI, CONDAMNAȚI LA SĂRĂCIE PENTRU 10 ANI”

Fostul premier Florin Cîțu critică dur PSD în contextul scandalului legat de pensii. Liberalul, care a fost și ministru de Finanțe, a lansat o serie de acuzații pe pagina sa de socializare.

„Socialiștii chiar sunt mizerabili”, a declarat Florin Cîțu, susținând că un milion de pensionari vor avea veniturile înghețate pentru următorii 10 ani. El a adăugat că deciziile guvernării socialiste au triplat prețurile și au menținut inflația la cel mai ridicat nivel din Uniunea Europeană. Pensionarii ale căror pensii au fost reduse prin recalculare nu vor mai beneficia de indexările viitoare.

„Un milion de români vor avea pensiile înghețate în următorii 10 ani. Socialiștii chiar sunt mizerabili. Românii ale căror pensii au fost reduse prin recalculare nu vor mai beneficia de indexările viitoare. Aceștia vor vedea o creștere a pensiei doar după ce indexările, conform legii în vigoare, vor aduce pensia tăiată acum de socialiști la nivelul pensiei de dinaintea recalculării, ceea ce va dura aproximativ 10 ani. Un milion de pensionari vor avea pensiile înghețate timp de 10 ani, în timp ce deciziile guvernării socialiste au triplat prețurile și au menținut inflația la cel mai ridicat nivel din UE. Cum vor supraviețui acești oameni? Hai, Ciolacule, ai curaj să le spui acestor oameni că le-ai înghețat pensiile pentru următorii 10 ani în timp ce le triplezi prețurile?”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de socializare.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri