UN BĂRBAT A AMENINȚAT TREI POLIȚIȘTI CU UN CUȚIT ÎN CENTRUL VECHI. EL A FOST ARESTAT DUPĂ O URMĂRIRE ÎN TRAFIC

Un bărbat de 52 de ani a fost arestat preventiv în București după ce a amenințat trei polițiști cu violență și cu un cuțit în Centrul Vechi. Incidentul a avut loc marți, 27 august 2024, în jurul orei 18:00, când polițiștii transportau o persoană cu mandat de aducere.

Suspectul, conducând agresiv, aproape a intrat în coliziune cu mașina de poliție. Când agenții și-au declarat identitatea, bărbatul a devenit recalcitrant, adresându-le injurii și amenințări. El a scos un obiect tăietor-înțepător, dar l-a ascuns când a observat că este filmat.

A urmat o urmărire în trafic, în timpul căreia suspectul a încercat să lovească alt vehicul pentru a scăpa. Echipaje suplimentare au reușit să-l oprească și să-l imobilizeze.

La testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a indicat posibila prezență a unor substanțe psihoactive. Bărbatul, cunoscut cu antecedente infracționale, a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice.

Inițial reținut pentru 24 de ore, suspectul a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile de către instanță. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 continuă cercetările pentru infracțiunea de ultraj.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri