SCENE ȘOCANTE ÎN TRAFIC: UN ȘOFER A FOST LOVIT CU O RANGĂ. CUM AU ACȚIONAT ATACATORII

Un șofer și pasagerul său au fost arestați după ce au atacat un alt conducător auto cu o rangă, incidentul având loc pe fondul unui conflict mai vechi, a informat joi Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, conform Agerpres.

„La data de 28 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut doi bărbați, de 34 și 57 de ani, ambii din localitatea Jina. Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe 28 august, în jurul orei 15:30, în timp ce conducea un autoturism dinspre Dobârca spre Poiana Sibiului, bărbatul de 34 de ani l-a observat pe un alt bărbat de 52 de ani, tot din Jina, conducând în fața sa. L-a depășit și, în timpul manevrei, l-a acroșat lateral pentru a-l forța să iasă de pe carosabil. Mașina victimei a ajuns în șanț, rezultând pagube materiale. După coliziune, bărbatul de 34 de ani a oprit mașina, a coborât împreună cu pasagerul său de 57 de ani și l-au lovit repetat cu un obiect contondent pe celălalt șofer în zona capului, toracelui și membrelor, după care au părăsit locul incidentului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

La scurt timp după apelul la 112, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului i-au identificat pe cei doi suspecți în localitatea Jina.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri