FLORIN ROMAN ÎL ACUZĂ PE TUDOSE DE IPOCRIZIE DUPĂ CE ACESTA A CRITICAT GUVERNAREA LIBERALĂ

Florin Roman, deputat PNL, a avut o reacție dură împotriva fostului premier și actual europarlamentar Mihai Tudose (PSD), după ce acesta a criticat sever guvernarea liberală, afirmând că „au distrus România complet”. Roman a ripostat, acuzându-l pe Tudose de ipocrizie și reamintindu-i rolul său în guvernul PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea.

„Mihai Tudose a fost un susținător devotat al lui PSDragnea. La fel și Sorin Grindeanu, numit Sorin OUG13. Memoria lor este selectivă și necesită o actualizare serioasă. Dacă atacă PNL, trebuie să se aștepte să fie pedepsiți.

Tudose a uitat când l-a ignorat pe premierul Japoniei (țara cu a treia economie mondială la acea vreme, după SUA și China) când a vizitat Bucureștiul? Nu era important pentru România să îmbunătățească relațiile economice cu Japonia și să arate interes?

Dacă PSD ar fi fost atât de benefic pentru români, atunci de ce au pierdut ultimele patru alegeri prezidențiale consecutive și au petrecut jumătate din ultimii 20 de ani în opoziție în Parlament?”, a declarat Florin Roman.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri