TENTATIVĂ DE SUICID LA METROU

Circulația între staţiile Dristor 2 – Gara de Nord 1, linia 1, şi Republica – Eroilor 1, linia 1, a fost reluată, după ce, anterior, s-a desfășurat alternativ, iar staţia de metrou Petrache Poenaru a fost închisă, în urma unei posibile tentative de suicid, a anunţat, luni dimineaţă, Metrorex.

Începând cu ora 07:15, circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale.

„Astăzi, 2 septembrie 2024, la ora 05:48, în staţia de metrou Petrache Poenaru, linia 2 a avut loc o posibilă tentativă de suicid. În urma acestui eveniment regretabil, circulaţia trenurilor a fost reorganizată. Astfel, trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între staţiile Dristor 2 – Gara de Nord 1, linia 1 şi Republica – Eroilor 1, linia 1”, se arată în informarea companiei.

 
 

Totodată, mai transmite Metrorex, stația de metrou Petrache Poenaru a fost închisă pentru intervenție.

Potrivit primelor informații, persoana care a căzut pe șine, într-o posibilă tentativă de suicid, a fost salvată de călătorii care au sunat la 112.

 
 

Conform procedurilor interne ale companiei, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri