NICOLAE CIUCĂ A DAT MAREA VESTE: ”NICIUN PENSIONAR CU PENSIA SUB 3.000 DE LEI NU VA MAI PLĂTI IMPOZIT. PROIECTUL A TRECUT IN PLEN”

Nicolae Ciucă a anunțat adoptarea unui proiect legislativ crucial care le va schimba semnificativ viața a peste 3 milioane de seniori. Conform proiectului inițiat de liberali, plafonul de impozitare va fi crescut de la 2.000 la 3.000 de lei. 

„Pensiile sub 3000 de lei nu vor mai fi impozitate! Inițiativa liberală care face dreptate pensionarilor a fost astăzi votată de Parlament.
Prin aceasta, plafonul de impozitare crește de la 2000 la 3000 de lei, iar pensiile mai mari vor fi impozitate doar pentru suma care depășește 3000 de lei, cu 10%.
Peste 3 milioane de pensionari vor avea venituri mai mari de la 1 octombrie. Prin această măsură, facem viața mai bună seniorilor care au muncit pentru a construi România în care trăim astăzi.
Acest proiect, alături de digitalizarea sistemului de pensii inițiată tot de către ministrul liberal al Muncii de la acea vreme, Raluca Turcan, de recalcularea pensiilor și eliminarea inechităților definitivează reforma sistemului public de pensii.
Îmi iau angajamentul ferm ca PNL să fie în continuare alături de fiecare senior. România de azi s-a ridicat pe umerii lor, iar noi, liberalii, le respectăm moștenirea și contribuția”, a anunțat Nicolae Ciucă pe pagina sa de socializare.
 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri