TÂNĂR DIN MARAMUREȘ, ATACAT DE O URSOAICĂ ÎN TIMP CE ÎȘI CĂUTA ANIMALUL RĂTĂCIT ÎN PĂDURE

Directorul Serviciului Public Județean Salvamont – Maramureș, Dan Benga, a anunțat, marți seara, că un tânăr a fost atacat de o ursoaică în timp ce se afla în pădure, căutându-și un animal rătăcit din gospodăria sa. Incidentul a avut loc în zona Ieud, iar apelul de urgență a fost efectuat prin intermediul numărului 112 de către un aparținător al tânărului.

Conform informațiilor furnizate de Dan Benga, tânărul în vârstă de 28 de ani se afla în pădure, încercând să-și găsească un animal din gospodărie care se rătăcise. În timpul căutărilor, el a fost surprins de o ursoaică însoțită de pui, care l-a atacat, provocându-i răni. Cu toate acestea, rănile suferite de tânăr nu îi pun viața în pericol.

Echipele de salvatori au ajuns la fața locului și i-au acordat tânărului primul ajutor. Ulterior, el a fost coborât din pădure până într-un loc accesibil pentru autospeciala SMURD, de unde a fost preluat și transportat la o unitate medicală pentru investigații suplimentare și tratament.

Operațiunea de căutare și recuperare a tânărului atacat de ursoaică a implicat eforturile unei echipe a Salvamont Maramureș, ale unui echipaj SMURD din orașul Bogdan Vodă, precum și ale unui echipaj al Poliției Naționale. De asemenea, localnici alertați de familia tânărului au participat la acțiune.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri