ADOLESCENTE CARE AU TRAVERSAT STRADA PRINTR-UN LOC NEPERMIS, LOVITE DE O MAȘINĂ PE ȘOSEAUA COLENTINA

Un accident grav a avut loc seara trecută pe Șoseaua Colentina din Capitală, eveniment care a dus la rănirea a patru fete cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20:20, când un șofer, care se deplasa pe direcția Ziduri Moși către Șoseaua Ștefan cel Mare, a lovit două dintre fete în timp ce acestea traversau neregulamentar strada.

Potrivit informațiilor oferite de Brigada Rutieră, cele două fete accidentate inițial, în vârstă de 12 și 16 ani, au fost transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din primele date, se pare că acestea s-au angajat în traversarea părții carosabile fără să se asigure corespunzător, fapt care a dus la impactul violent cu autoturismul.

Ulterior, alte două tinere, în vârstă de 12 și 18 ani, s-au prezentat și ele la spital, solicitând asistență medicală în urma accidentului, ceea ce sugerează că ar fi fost implicate în același incident sau ar fi fost afectate indirect de acesta.

Șoferul autoturismului implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului, traficul rutier a fost restricționat pe benzile 2 și 3 ale Șoselei Colentina, pe sensul de mers dinspre Ziduri Moși spre Șoseaua Ștefan cel Mare, pentru a permite echipelor de intervenție să acționeze.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri