PERCHEZIȚII ÎN LOCUINȚA PROFESORULUI ALFRED BULAI, ACUZAT DE STUDENTE DE AGRESIUNE SEXUALĂ

Sunt percheziții, miercuri dimineață, în locuința profesorului și sociologului Alfred Bulai de la SNAPSA, în dosarul în care mai multe studente l-au acuzat de agresiuni sexuale, anunță Realitatea Plus. Acțiunea procurorilor are loc la o lună după declanșarea scandalului.

Miercuri s-au pus în executare alte trei mandate de percheziție domiciliară, la locuința bănuitului de comiterea faptelor – Alfred Bulai și la alte două persoane fizice, au anunțat surse din anchetă, potrivit Realitatea Plus.

Studentele de la SNSPA, puse să spună cu cine ar face sex şi să se dezbrace. Dezvăluiri șocante din taberele lui Alfred Bulai

 
 

Aceleași surse spun că este posibil ca în cursul acestei după-amiezi unii dintre suspecți să fie aduși la audieri, la secția 2 de Poliție București.

Pe 29 iulie, Poliţia Capitalei a demarat investigații față de profesorul universitar Alfred Bulai, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a funcției în scop sexual, mai multe foste studente de-ale sale au prins curaj şi au început să vorbească despre abuzurile la care au fost supuse. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri