ATAC ARMAT ÎN MUNCHEN, LÂNGĂ CONSULATUL GENERAL AL ISRAELULUI. UN SUSPECT A FOST ÎMPUȘCAT DE POLIȚIE

În dimineața zilei de joi, un atac armat a avut loc în Munchen, Germania, în apropierea Consulatului General al Israelului. Mai multe focuri de armă au fost trase în fața Centrului de Documentare Nazist din oraș, situat în zona Briennerstrasse și Karolinenplatz, un loc cu o încărcătură istorică semnificativă.

Poliția din Munchen a intervenit la fața locului și a stabilit rapid un perimetru de securitate. De asemenea, un elicopter al poliției a fost trimis pentru a monitoriza zona de sus. Conform informațiilor preliminare, focurile de armă au fost auzite în apropierea memorialului ce marchează fosta clădire a partidului nazist, accentuând tensiunea legată de incident.

Autoritățile au confirmat că suspectul a fost împușcat de forțele de ordine, dar nu au fost furnizate detalii suplimentare despre starea acestuia. În prezent, nu este clar dacă au existat și alte victime în urma acestui atac.

Incidentul survine într-o zi de comemorare specială, marcând atacul terorist din 1972, de la Jocurile Olimpice, când 11 atleți israelieni au fost luați ostatici și uciși de un grup terorist palestinian. 

Secvențe video surprinse în timpul atacului au fost distribuite rapid pe rețelele de socializare de către un jurnalist german, aducând incidentul în atenția publicului internațional.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri