CRIMINALUL DE LA GRĂDINA BOTANICĂ, DIN NOU ÎN FAȚA INSTANȚEI. JUDECĂTORII AU RESPINS CEREREA DE SCHIMBARE A ÎNCADRĂRII JURIDICE

Instanța a respins cererea de schimbare a încadrării juridice în cazul agresorului care a omorât o fată de 14 ani și a înjunghiat un adolescent care a fost grav rănit anul trecut  în Grădina Botanică din Craiova. Aceasta urmează să se pronunțe, din nou, în data de 19 septembrie. Avocații criminalului au făcut recurs după prima sentință, care îl condamnă pe tânărul de 17 ani la 15 ani de închisoare.

„E imoral, adică 15 ani sunt deja puțini. Adică, să încerci să scazi de la 15 ani când viețile noastre au fost afectate atât de grav nu este normal. Eu am fost acolo, știu cum s-a simțit. Nu a fost un om care s-a plictist, asta e o porcărie, nici nu trebuie să zic asta, sau care a avut un impuls, nu! El a venit cu planul să omoare pe cineva, adică doar o minte foarte dereglată poate să vină cu un astfel de plan și nu poate să fie decât cu premeditare. Am fost vânați ca animalele și nu s-a oprit până nu a crezut că ne-a omorât pe amândoi”,  a declarat victima atacului, conform Digi24.

„Eu l-am privit de câteva ori în ochi.  Aroganță mai mult. Și îngrijorare că va trebui să stea acolo pentru că el și-a pus masca să nu fie găsit. Nu este o părere de rău”, a mai spus și tatăl fetei care a murit în urma atacului.

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri