ACCIDENT ÎN LANȚ PE STRADA PUCHENI DIN SECTORUL 5: PATRU VEHICULE IMPLICATE

Vineri dimineață, în Sectorul 5 al capitalei, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru vehicule. Incidentul s-a produs pe strada Pucheni, în apropierea pieței Pucheni.

Conform primelor informații, un autovehicul condus de o femeie de 42 de ani, care se deplasa pe direcția Calea Rahovei către Târgul Pucheni, a fost lovit violent din spate de un autoturism condus de un bărbat. Acesta circula în aceeași direcție și, din motive încă necunoscute, nu a reușit să frâneze la timp, provocând un impact puternic.

În urma coliziunii, vehiculul femeii a fost proiectat într-o autoutilitară care circula din sens opus. Autoutilitara era condusă de un bărbat de 34 de ani, care nu a avut timp să reacționeze la vehiculul care i-a apărut brusc în față. Impactul a dus la devierea ambelor vehicule implicate, care au lovit apoi un alt autoturism ce era parcat regulamentar pe marginea drumului.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele materiale sunt considerabile. 

Șoferul care a provocat coliziunea a părăsit locul faptei și nu a fost încă identificat.

”Astăzi, în jurul orei 05.35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Str. Pucheni, în care au fost implicate 4 autovehicule (3 autovehicule în mişcare şi unul staţionat). Ajunşi la fata locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că şoferul celui de-al doilea autovehicul implicat nu se mai afla acolo şi că în urma accidentului de circulaţie au rezultat exclusiv pagube materiale. Totodată, cei doi conducători auto în vârstă de 42 şi 34 de ani au fost testaţi au aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero şi au fost indrumaţi la Biroul Accidente Uşoare pentru soluţionarea accidentului”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.
 
 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri