ALFRED BULAI A FOST ARESTAT PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILE

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis, joi, Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a sociologului Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, în dosarul privind folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, a anunţat Daniel Nedela, prim-procurorul unităţii de parchet.

„Procurorii din cadrul acestui parchet au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un fost profesor universitar din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală şi două infracţiuni de folosirea abuzivă în scop sexual a funcţiei”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit unor surse, profesorul a fost băgat după gratii în urma unor noi probe apărute în dosar. Concret, acesta ar fi hărțuit o studentă de anul trecut până în luna mai a acestui an. 

 
 

Alfred Bulai a fost reținut, după ce au avut loc mai multe percheziții, atât în casa profesorului și a iubitei sale, cât și la locuința fostei sale soții. Mascații au verificat și mașina sociologului, după care fostul profesor a fost dus la secția 2 de Poliție și apoi reținut pentru 24 de ore. 

Sursa: Realitatea din Justitie

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri