STUDENTUL CARE ȘI-A UCIS IUBITA ÎN TIMIȘOARA, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU OMOR CALIFICAT

Studentul la medicină din Caraș-Severin care în luna martie și-a ucis iubita, colegă cu el la aceeași facultate din Timișoara, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru omor calificat. El se află în prezent în arest preventiv.

Potrivit anchetatorilor, în data de 22 martie, inculpatul D.M.L. și-a agresat fizic iubita, M.A.M., în timp ce se aflau într-un imobil din Timișoara. Tânărul i-a aplicat victimei lovituri repetate cu două cuțite, provocându-i 51 de leziuni traumatice, în special plăgi penetrante în zona feței, gâtului și pieptului. Rănile au dus la decesul tinerei în aceeași zi.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Timiș. Pe 23 martie, tânărul de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anterior arestării, el a fost depistat de polițiștii timișeni în județul Caraș-Severin și dus la audieri.

În repetate rânduri, Tribunalul Timiș i-a respins inculpatului cererile de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Ultima decizie de prelungire a arestării preventive a fost luată în august, măsura fiind extinsă până pe 18 septembrie.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri