BĂRBAT DIN OLT, ARESTAT PREVENTIV DUPĂ CE ȘI-A AMENINȚAT ȘI AGRESAT SOȚIA, ÎNCĂLCÂND ORDINUL DE PROTECȚIE

Un bărbat de 47 de ani din municipiul Slatina, județul Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a amenințat cu moartea soția, a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști și a incendiat locuința familiei.

Incidentul a început pe 12 septembrie, când polițiștii au fost sesizați de bărbat cu privire la o stare conflictuală cu soția sa, în vârstă de 48 de ani. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul și-a amenințat soția cu moartea. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru amenințare și au emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile împotriva bărbatului.

Cu toate acestea, a doua zi, femeia a sesizat din nou poliția, reclamând că soțul ei a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. Polițiștii au constatat că bărbatul s-a deplasat la locuința comună, unde a agresat-o fizic pe soție și a amenințat-o cu acte de violență. Un nou dosar penal a fost deschis pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

În aceeași zi, după câteva ore, polițiștii au fost sesizați despre un incendiu izbucnit într-o locuință din Slatina. Echipajele ISU Olt au intervenit și au stins focul, nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Ancheta a stabilit că bărbatul de 47 de ani a incendiat un bun din locuință, iar focul s-a extins asupra întregului imobil. Pentru această faptă, el este cercetat și pentru distrugere.

Inițial reținut pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri