TUDOSE, REACȚIE DUPĂ CE PNL A CRITICAT PORTOFOLIUL OBȚINUT DE ROMÂNIA ÎN CE: INVIDIE? IGNORANȚĂ? SAU DOAR FURIA NEPUTINȚEI?

Mihai Tudose, europarlamentar PSD, i-a răspuns lui Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, care a criticat portofoliul de comisar european obținut de premierul Marcel Ciolacu, considerându-l lipsit de competențe concrete și de conținut. Tudose a sugerat că liberalii ar fi putut să se bucure, ca români, de succesul României, dar în schimb sunt supărați pentru că acest succes nu le aparține.

Tudose a acuzat PNL de invidie, ignoranță și furia neputinței, subliniind importanța poziției obținute de România în cadrul Comisiei Europene – un post de vicepreședinte executiv care gestionează un buget de 235 miliarde euro și are în portofoliu domenii importante pentru UE și România. 

El a remarcat că liberalii sunt nemulțumiți deoarece succesul îi aparține lui Marcel Ciolacu și PSD, nu lor, care vizau portofoliul extinderii UE, un portofoliu care nu are prea multă legătură cu România. Tudose a sugerat că PNL face parte din problemă, nu din soluție, și a acuzat partidul de răutate, invidie și de zona penibilului în care se complace.

În final, Tudose l-a felicitat pe Marcel Ciolacu pentru negocieri, a urat succes Roxanei Mânzatu, noul comisar european din partea României, și a urat succes României în ansamblu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri