CLAUDIU TÂRZIU (AUR), CONVINS CĂ DIANA ȘOȘOACĂ NU VA INTRA ÎN PARLAMENT: „A FOST AJUTATĂ DE PSD LA EUROPARLAMENTARE”

Europarlamentarul Claudiu Târziu (AUR) a declarat miercuri că garantează că Diana Șoșoacă nu va reuși să intre în Parlament la viitoarele alegeri, deși aceasta a fost ajutată să obțină un mandat în Parlamentul European de către partidele de la guvernare, în special de PSD.

„Eu vă garantez că nu va intra în Parlament. Dacă a fost ajutată să intre în Parlamentul European, şi a fost ajutată de către cei de la guvernare, în special de cei de la PSD, asta e cert şi ironic, 5,03, adică fix cât i-a lipsit PMP-ului în 2020 să intre în Parlament. Astfel de manevre ne scot din sfera democraţiei şi ne bagă într-o zonă sulfuroasă, pe care ar trebui să o amendăm”, a afirmat Claudiu Târziu în emisiunea România Politică de la Prima News.

Europarlamentarul AUR a susținut că dovezile sunt în teren, făcând referire la numărul redus de organizații ale partidului Dianei Șoșoacă. „Uitaţi-vă câte organizaţii are partidul respectivei doamne care, altminteri, este cinstită şi spune: particul acesta sunt eu, fără mine nu există partidul. Deci clar”, a comentat el.

Claudiu Târziu a abordat și tema rupturii dintre AUR și Cristian Terheș, care a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din partea unui nou partid. Târziu a explicat că AUR l-a sprijinit pe Terheș să obțină poziții importante în comisiile Parlamentului European, considerându-l parte a echipei, fără să bănuiască că se va ajunge la o astfel de ruptură.

Întrebat despre motivele despărțirii lui Terheș de AUR, Târziu a menționat că acesta i-a spus că are datoria să lupte pentru propriul partid și pentru polul pe care vrea să îl creeze în jurul acestuia. „Consideră că electoratul căruia i se adresează e diferit de cel al AUR şi că separat pot lua mai multe voturi decât împreună”, a adăugat europarlamentarul AUR, precizând că acest argument nu stă în picioare și se va vedea în rezultatul votului.

Claudiu Târziu a afirmat cu convingere că nici partidul lui Cristian Terheș nu va reuși să intre în Parlamentul României la viitoarele alegeri.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri