DOI BĂRBAȚI, ARESTAȚI PREVENTIV DUPĂ CE AU AGRESAT UN TAXIMETRIST ȘI I-AU FURAT MAȘINA, ÎN BUCUREȘTI

Doi bărbați, cu vârste de 35, respectiv 40 de ani, au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în afara Bucureștiului, l-au lovit pe acesta, iar apoi unul dintre ei i-a luat mașina și a plecat cu ea. Autoturismul a fost găsit ulterior, abandonat, în Sectorul 5 al Capitalei.

Poliția a fost sesizată despre incident în data de 1 septembrie de către taximetristul agresat. Acesta a declarat că, în timp ce se afla la volanul mașinii, în regim de taxi, a avut o dispută cu trei bărbați cărora le-a refuzat transportul în afara Capitalei. În urma conflictului, unul dintre pasageri l-a lovit pe șofer, iar după ce acesta a coborât din autoturism, un alt bărbat s-a urcat la volan și a plecat cu mașina.

În urma investigațiilor, polițiștii Serviciului Furturi de Autovehicule din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au stabilit că fapta a fost comisă de doi bărbați, cel de-al treilea fiind martor la eveniment. Miercuri, 20 septembrie, au fost puse în aplicare două mandate de aducere pe numele celor doi suspecți, care au fost depistați și conduși la sediul subunității de poliție.

Inițial, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Acțiunea polițiștilor a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, demonstrând o bună colaborare între diferitele structuri ale forțelor de ordine în rezolvarea cazurilor de infracționalitate.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri