SECRETARA DE LA UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ GĂSITĂ FĂRĂ VIAȚĂ ÎNTR-UN LAC DIN BUCUREȘTI

Secretara de la Universitatea de Medicină a fost găsită fără viață într-un lac din București, iar autoritățile investighează cazul în prezent.

Secretara de la Universitatea de Medicină, în vârstă de 43 de ani, a fost dată azi dispărută și ulterior găsită fără viață într-un lac din București, conform unui anunț făcut de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB). Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 2 au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, iar acum Serviciul Omoruri investighează cazul pentru a stabili circumstanțele exacte ale decesului.

CITEȘTE ȘI: DGPMB: SECRETARA-ȘEFĂ A UMF ‘CAROL DAVILA’, DATĂ DISPĂRUTĂ DUPĂ CE NU A SOSIT MIERCURI LA SERVICIU

Anchetatorii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, continuă cercetările pentru a elucida cauzele morții și pentru a verifica dacă există suspiciuni de omor sau alte infracțiuni legate de acest eveniment tragic. Detaliile suplimentare privind modul în care femeia a ajuns în lac sau motivele posibile din spatele dispariției și decesului vor fi clarificate pe parcursul investigațiilor. Vali Cătălina Matei, în vârstă de 43 de ani, a fost raportată dispărută după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit, conform informațiilor Poliției Române.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri