FOST CRAINIC AL CLUBULUI DINAMO, REȚINUT PENTRU AGRESIUNE SEXUALĂ ASUPRA UNUI MINOR

Un caz șocant de agresiune sexuală a zguduit lumea sportului românesc. Un bărbat în vârstă de 58 de ani, identificat ca fiind crainicul clubului Dinamo, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București sub acuzația de agresiune sexuală asupra unui minor de 16 ani.

Potrivit surselor judiciare, incidentele au avut loc în toamna anului 2022 și primăvara lui 2023, în incinta complexului sportiv aparținând Clubului Dinamo din Sectorul 2 al Capitalei. În primul caz, inculpatul a profitat de un moment de neatenție al victimei, care înota în bazinul clubului, pentru a exercita acte de natură sexuală asupra acestuia. Câteva luni mai târziu, agresiunea s-a repetat în parcarea complexului sportiv, de data aceasta în autoturismul inculpatului, fără consimțământul minorului.

Autoritățile au luat măsuri prompte, reținând agresorul pentru 24 de ore. Procurorul urmează să sesizeze judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 2 București, solicitând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri