SCANDAL ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN: DIANA ȘOȘOACĂ ACUZĂ UE DE „PLANDEMIA COVID” ȘI „DICTATURA SANITARĂ”

Diana Șoșoacă face din nou spectacol în Parlamentul European, de data aceasta tema primordială fiind „plandemia” și vaccinarea obligatorie anti-Covid, dar și măsurile UE de combatere a Variolei Maimuței. Într-un final, discursul a fost oprit abrupt, pentru că i s-a tăiat microfonul.

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări.

Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câți bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Intervenția eurodeputatei române în cadrul dezbaterii despre variola maimuței s-a numit „Împotriva invenției unei noi plandemii și a dictaturii sanitare”. 

În mai puțin de un minut și jumătate, Diana Șoșoacă a acuzat Parlamentul European că vrea să înceapă o nouă pandemie în Africa, după ce a omorât bătrâni în Italia în timpul pandemiei de COVID, „care nu a existat niciodată”, că 65.000 de români au ajuns „în saci negri de plastic” și că mersul la biserică a fost interzis. 

În finalul intervenției, Șoșoacă a mai spus că nu va permite acest lucru, deoarece „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați.  

„Se pare că nu v-a ajuns plandemia de COVID care nu a existat niciodată, acum începeți cu o altă pandemie și vă duceți în Africa unde nu aveți nici o competență. Am fost una dintre cele mai aprige voci împotriva încălcării drepturilor și libertăților cetățenești atât ca avocat în viața civică, cât și ca senator al României în Parlamentul României unde v-am oprit inclusiv pașaportul verde care aducea aminte de nazism pentru că este o dictatură. 

Ați încercat să omorâți cât mai mulți bătrâni, Italia a fost un experiment în care ați omorât câți bătrâni ați putut, în România 65.000 de români au fost aruncați în saci negri de plastic și strigă de acolo din groapă adevărul. Vor dreptate. Ați încercat să ne opriți să intrăm în biserici, ne-ați oprit de Paște să intrăm în toate bisericile, noi ne-am opus și ne-am luptat cu jandarmii pentru a intra. Ați încercat să distrugeți creștinismul și ați încercat să-l umiliți pe Djokovici care anul acesta v-a dat cea mai mare palmă și a răzbunat întreaga mizerie care a fost făcută.   

Nu vă vom permite pentru că Dumnezeu nu e vaccinat, iar în România 88% dintre români nu sunt vaccinați. Încetați cu această dictatură!”, a declarat Diana Șoșoacă la tribuna Parlamentului European, înainte ca președinta ședinței să-i taie microfonul.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri