CIUCĂ SPUNE LUCRURILOR PE NUME: ROMÂNIA NU A FOST REPREZENTATĂ DE PREMIERUL CIOLACU LA O ÎNTÂLNIRE CRUCIALĂ CU URSULA VON DER LEYEN

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, vineri seară, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că premierul Marcel Ciolacu nu a participat la întâlnirea cu Ursula von der Leyen în care s-a discutat despre acordarea de ajutoare țărilor afectate de inundații.

„România va primi 1,5 miliarde de euro din Fondul de coeziune al UE pentru a sprijini refacerea infrastructurii și a gospodăriilor distruse de inundații (…) Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a întâlnit cu prim-miniștrii din Polonia, Cehia, Austria și Slovacia pentru a discuta despre alocarea celor 10 miliarde de euro pentru țările din Europa Centrală. România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la această întâlnire crucială, într-un moment în care românii afectați au nevoie urgentă de sprijin. Premierul Ciolacu are de dat o explicație acestor oameni. Rezoluția care a permis accesarea acestor fonduri a fost inițiată și susținută de europarlamentarii PNL. Trebuie să rămânem uniți și să acționăm rapid pentru ca viața oamenilor din zonele afectate să revină cât mai repede la normalitate”, a scris Ciucă.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri