AUDIERI MARATON DUPĂ BĂTAIA CU SĂBII ȘI BÂTE DE LA SPITALUL PANTELIMON

Anchetă de proporții după confruntările violente din Pantelimon, la marginea Capitalei. Polițiștii au audiat, toată noaptea, membrii unor clanuri rivale care s-au bătut cu furci, săbii și bâte pe stradă, printre oameni, fără teamă de lege. 

O femeie a fost lovită cu mașina în timpul altercației, iar alți șase oameni au ajuns la spital cu răni grave. 

Conflictul a continuat, însă, și la camera de gardă, printre pacienții de la urgențe. Răniții au fost urmăriți de rivali, care au ajuns la spitalul Pantelimon cu un microbuz. 

Camerele de supraveghere din unitate i-au surprins pe indivizi în momentul în care au luat cu asalt holurile unității medicale, asta în timp ce pacienții au intrat în panică. 

Reprezentanții poliției au transmis că bătaia dintre cele două clanuri a fost generată de relația de concubinaj dintre un bărbat și o femeie, dar și, din cauza unor neînțelegeri financiare. 

Imagini incredibile au fost surprinse în spitalul Pantelimon din Capitală. 15 bărbați au luat cu asalt camera de primiri urgențe și holurile instituției. Înarmați cu furci și bâte, au băgat spaimă în pacienți, doctori și asistente.

„Au venit mulți, foarte mulți, în jur de 15-20 de persoane
 Au venit după două victime inițiale aduse la noi. Au intrat peste personalul UPU cu săbii, cu bâte, cu furci. Au lovit mobilierul, colegii sunt foarte speriați. Au venit după victime să își continue lucrurile începute”, a declarat Fiorella Miroiu.

Trupele speciale, pe străzi după bătaia șocantă în care spitalul a fost asaltat

În urma lor au lăsat zeci de mașini distruse, iar o femeie a fost lovită cu mașina. Agenții de pază ai spitalului nu au avut nicio șansă să-i oprească pe scandalagii.

Imagine

Ce au descoperit anchetatorii în urma perchezițiilor făcute interlopilor din Pantelimon / Sursa foto – Realitatea PLUS

O mașină a fost complet distrusă de agresori iar polițiștii au ridicat din ea mai multe bâte și tije metalice pe care urmează să le analizeze. Vor ridica amprentele de pe acestea să îi poată identifica pe cei 15 bărbați.

Șase victime au ajuns la spital în urma scandalului, dintre care patru sunt încă internate în spitale, sub supravegherea polițiștilor. La audieri au ajuns 12 persoane care au dat explicații toată noaptea. De teama unui nou conflict, autoritățile i-au trimis pe luptătorii SAS și SIAS din Ilfov, dar și pe jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție să patruleze în orașul Pantelimon în timpul nopții.

Scandalul cumplit a pornit din cauza unui teren. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri