MAI MULȚI ELEVI DIN BRAȘOV AUDIAȚI LA SEDIUL DIICOT ÎNTR-UN DOSAR DE VIOL ȘI AGRESIUNE SEXUALĂ

Mai mulți elevi dintr-un liceu din Brașov sunt audiați la sediul DIICOT într-un dosar grav de viol și agresiune sexuală.

Mai mulți elevi ai unui liceu din Brașov vor fi audiați la sediul DIICOT într-un dosar de viol, agresiune sexuală, lipsire de libertate în mod ilegal și pornografie infantilă. Victima este o adolescentă care acuză că a fost drogată și abuzată sexual de colegii săi într-o pensiune, în timpul unei excursii organizate la finalul anului trecut în Harghita. Scenele ar fi fost filmate de agresori și distribuite, ulterior, unor persoane a căror identitate este, momentan, necunoscută.

Procurorul de caz a dispus clasarea cauzei, din lipsă de probe, dar ancheta a fost redeschisă printr-o decizie a Tribunalului pentru Minori Brașov, care a stabilit că cercetările au fost incomplete.

Excursia în timpul căreia s-ar fi petrecut ororile a fost organizată la sfârșitul lunii octombrie 2023, într-o stațiune din județul Harghita. Adolescenta acuză că, noaptea, după ce a adormit, ar fi fost drogată, luată pe sus și dusă într-o cabană unde ar fi fost agresată și supusă la perversiuni sexuale, potrivit Realitatea.Net.

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri