FEMEIE ÎN VÂRSTĂ, VICTIMA UNEI TÂLHĂRII BRUTALE ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD: JEFUITĂ ȘI ARUNCATĂ DIN MAȘINA LUATĂ LA OCAZIE

O femeie de 62 de ani din localitatea Hălmăsău, județul Bistrița-Năsăud, a trecut prin clipe de coșmar după ce a urcat într-o mașină la ocazie. La scurt timp după ce a pornit la drum, șoferul a agresat-o, i-a furat banii și documentele, apoi a aruncat-o din vehicul, abandonând-o pe șosea.

Incidentul revoltător a avut loc în 23 septembrie, în jurul prânzului. Imediat după ce a primit sesizarea prin intermediul SNUAU 112, poliția s-a mobilizat pentru a-l prinde pe făptaș. Autoturismul a fost localizat în municipiul Bistrița, iar conducătorul, un bărbat de 39 de ani din Târnăveni, județul Mureș, a fost imobilizat și dus la sediul Poliției pentru audieri.

Potrivit primelor informații furnizate de anchetatori, individul ar fi luat-o la ocazie pe femeia de 62 de ani, iar la numai 50 de metri distanță a trecut la atac. Acesta ar fi agresat-o și i-ar fi sustras din geantă portofelul în care se aflau documente și suma de 300 de lei. Nu s-a oprit însă aici, ci a împins-o pe femeie afară din mașină, lăsând-o pe marginea drumului, după care și-a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul reținut va fi cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă care se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 12 ani. Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean urmează să ia o decizie cu privire la măsurile preventive ce se impun în acest caz.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri