ÎMPRUMUTURI OBȚINUTE CU DOCUMENTE FALSE: 26 DE PERCHEZIȚII ÎN BRĂILA

Polițiștii din Brăila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat 26 de percheziții domiciliare la persoane suspectate că au obținut împrumuturi folosind documente falsificate. Acțiunea a avut loc pe 25 septembrie 2024 și a vizat 23 de persoane, fiind parte dintr-un dosar în care se investighează infracțiuni precum înșelăciune, falsificarea de instrumente oficiale, uz de fals și folosirea de documente false.

Potrivit unui comunicat emis joi de Poliția Română, perchezițiile au dus la descoperirea și confiscarea a 31 de telefoane mobile, 4 laptopuri, 2 tablete, 400 de euro, mai multe înscrisuri relevante pentru anchetă, 2 arme neletale și un detector de metale. 

De asemenea, în urma acestor acțiuni, 15 persoane au fost aduse la audieri, suspectate că în perioada aprilie-mai 2023 au obținut contracte de împrumut în baza unor documente falsificate, provocând instituțiilor de credit un prejudiciu de peste 230.000 de lei.

Unul dintre suspecți, o femeie în vârstă de 55 de ani din Brăila, a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasată sub control judiciar. Investigațiile continuă pentru a clarifica toate circumstanțele legate de acest caz.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri