AVOCAT DIN IAȘI REȚINUT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR: ȘI-A SNOPIT ÎN BĂTAIE FOSTA IUBITĂ

Un avocat din Iași a fost reținut de procurori pentru tentativă de omor, după ce și-a agresat violent fosta iubită într-un hotel din oraș. Incidentul a avut loc cu aproximativ două săptămâni în urmă, când victima, o femeie de 34 de ani, tocmai revenise în țară din străinătate și se cazase la hotel. Avocatul, un bărbat de 52 de ani, cunoscut pentru antecedentele sale penale, a reușit să o convingă pe femeie să se întâlnească cu el sub pretextul unei discuții amicale.

Potrivit procurorilor, întâlnirea a degenerat rapid, iar bărbatul a început să o lovească brutal pe femeie, folosindu-se de pumni și picioare pentru a-i provoca răni severe, în special în zona feței. După ce a fost agresată, victima a reușit să scape din cameră și a cerut ajutorul personalului de la recepția hotelului. O ambulanță a fost chemată de urgență, iar femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. După ce a fost externată, aceasta a părăsit țara și s-a întors în Franța, unde locuiește.

Acesta nu este primul incident violent în care avocatul este implicat. În trecut, el a fost acuzat de tentativă de omor într-un alt caz, în urma unei altercații cu un vecin, cu care se certase pentru un loc de parcare. În vara acestui an, bărbatul a fost condamnat în primă instanță la 5 ani și trei luni de închisoare pentru acea agresiune, însă sentința nu este încă definitivă.

Luni, 30 septembrie 2024, procurorii Curții de Apel Iași au decis reținerea avocatului pentru tentativă de omor. Acesta va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Având în vedere gravitatea faptei și istoricul său de violență, este probabil ca judecătorii să accepte cererea de arestare preventivă, urmând ca bărbatul să fie judecat pentru această nouă acuzație.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri