ÎMPUȘCĂTURI ÎN ILFOV: UN BĂRBAT A FOST REȚINUT DUPĂ CE A TRAS CU ARMA ÎNTR-O CASĂ

Un bărbat a fost reținut de poliția Capitalei după ce a tras cu arma într-o casă din localitatea Cornetu, județul Ilfov. Potrivit informațiilor obținute de Știripesurse.ro., se pare că atacatorul a acționat din cauza unor neînțelegeri legate de o femeie. El este în prezent la Secția 26 de Poliție și urmează să fie preluat de IPJ Ilfov pentru continuarea cercetărilor.

„Pe 30 septembrie, în jurul orei 18:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru au fost alertați prin apel 112 de un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a raportat că, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Cornetu, un alt bărbat a coborât dintr-o mașină și a tras cu o armă spre curtea acestuia, fără a răni pe nimeni. Ulterior, bărbatul a părăsit locul incidentului.

Suspectul a fost identificat și găsit pe raza municipiului București de polițiștii Secției 26, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru, împreună cu cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov, efectuează acum verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul și pentru a lua măsurile legale necesare”, a comunicat IPJ Ilfov.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri