DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN JUDEȚUL GORJ

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru ucidere din culpă după ce, în zona unei foste staţii de carburanţi din Bâlteni, au fost găsite un craniu şi mai multe fragmente osoase umane, precum şi articole vestimentare care ar aparţine unei femei, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, duminică, poliţişti din cadrul Poliţiei Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, în timp ce plimba câinele, pe raza localităţii, în zona unei foste staţii de carburanţi, ar fi găsit un craniu ce pare a fi uman.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman, iar în proximitatea acestuia, pe o suprafaţă de până la 25 metri, au mai fost identificate şi alte fragmente osoase. De asemenea, în zonă au fost identificate trei articole vestimentare specifice portului femeiesc, o pereche de încălţăminte tip gheată, confecţionate din cauciuc şi un ceas de damă. Bunurile identificate au fost ridicate de la faţa locului, iar fragmentele osoase au fost înaintate Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării unei constatări medico-legale şi ulterior unei expertize antropologice pentru stabilirea cu exactitate a provenienţei acestora”, arată reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri