TENSIUNI LA COTE MAXIME ÎN COALIȚIA DE GUVERNARE. PNL REFUZĂ DIALOGUL POLITIC CU PSD. RAREȘ BOGDAN: „DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC, NU MAI EXISTĂ COALIȚIE CU PSD”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat într-o conferință de presă că tensiunile din actuala coaliție de guvernare au atins cote maxime. El a precizat că, din punct de vedere politic, coaliția nu mai există, menținându-se doar la nivel guvernamental și tehnic. Bogdan a subliniat că nu vor mai exista decizii politice în cadrul coaliției până la alegeri.

„Președintele Nicolae Ciucă, eu (Rareș Bogdan), Dan Motreanu, George Flutur nu vom mai participa la niciun fel de ședință a coaliției de guvernare, indiferent de temă. Politic, în schimb, noi nu mai avem de ce să stăm de vorbă cu Partidul Social Democrat”, a declarat Rareș Bogdan.

Aceste afirmații vin în contextul tensiunilor crescânde dintre PNL și PSD, partenerii din actuala coaliție de guvernare. Deși colaborarea va continua la nivel guvernamental și tehnic, lipsa comunicării și a deciziilor politice comune poate avea un impact semnificativ asupra stabilității și eficienței guvernării în perioada premergătoare alegerilor.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri