PREMIERUL UNGARIEI SUSȚINE CĂ ȚARA SA ESTE CEA MAI SIGURĂ DIN EUROPA DATORITĂ POLITICII ANTI-MIGRAȚIE

Premierul maghiar Viktor Orban a declarat duminică, în cadrul unui discurs ținut în Italia la adunarea Ligii conduse de Matteo Salvini, că a reușit să suprime criminalitatea în Ungaria și să închidă toți infractorii, transformând țara sa în cea mai sigură din Europa. Orban a atribuit acest succes politicii de interzicere a accesului migranților în Ungaria și de apărare a granițelor.

„Numărul migranților din Ungaria este zero”, a subliniat Orban, adăugând că Ungaria nu își va ceda țara și nu va permite schimbarea culturii sale. El a acuzat stânga europeană și birocrații de la Bruxelles că pedepsesc Ungaria pentru că nu permite accesul migranților și apără Europa, catalogând această atitudine drept „rușinea Bruxelles-ului”.

Premierul maghiar a reluat amenințarea de a trimite migranți în Vest, afirmând: „Dacă vor continua să ne pedepsească, vom transporta migranții de la Budapesta la Bruxelles. Dacă vor migranți, îi vor primi”.

Declarațiile lui Viktor Orban vin în contextul tensiunilor continue dintre Ungaria și Uniunea Europeană cu privire la politicile de migrație și respectarea statului de drept.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri