CIUCĂ O INVITĂ PE LASCONI LA DISCUȚII LA PARTID, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE PSD ȘI ANUNȚUL PRIVIND MOȚIUNEA DE CENZURĂ

După ce Elena Lasconi, președinta USR, i-a invitat pe liberali să susțină o moțiune de cenzură împotriva PSD, Nicolae Ciucă a transmis marți seara un mesaj în care îi invită pe reprezentanții USR la sediul PNL pentru a discuta despre viitorul țării.

Liderul liberal a amintit că PNL se află acum la guvernare cu PSD din cauza faptului că USR a decis în 2021, după șase luni de guvernare alături de liberali, să părăsească coaliția și să depună o moțiune de cenzură împreună cu AUR. Ciucă consideră că USR repetă același „exercițiu neserios”, anunțând o nouă moțiune de cenzură „din mașină, fără un text, fără discuții cu noi”.

Președintele PNL a subliniat că actuala configurație parlamentară nu permite formarea unui guvern de dreapta, pe care și-l dorește, și a acuzat PSD că reprezintă un pericol real la adresa democrației. El a invitat-o public pe Elena Lasconi și pe reprezentanții USR la sediul PNL pentru a discuta despre viitor, afirmând că, dacă se dorește menținerea democrației, trebuie luptat cu rațiune și forță împotriva abuzurilor, nu prin „demersuri politiceaniste și neserioase”.

Ciucă a subliniat că mai sunt doar două luni până la formarea unui nou guvern legitimat de votul românilor și că, până atunci, mediul economic, pensionarii, familiile și instituțiile au nevoie de lideri responsabili.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri