ELENA LASCONI CERE PNL ANGAJAMENT SCRIS CĂ NU VA MAI FACE ALIANȚĂ CU PSD PENTRU O GUVERNARE DE DREAPTA

Președinta USR, Elena Lasconi, a declarat marți că orice discuție viitoare cu PNL privind o eventuală guvernare de dreapta va trebui să includă un angajament scris și semnat că liberalii nu vor mai face niciodată alianță cu PSD, indiferent de circumstanțe. Lasconi a acuzat PNL de minciună, susținând că, deși a auzit de luni de zile că vor să discute cu USR, liberalii nu au făcut niciun demers concret în acest sens.

Întrebată despre discuții cu PNL pentru susținerea lui Nicolae Ciucă în turul doi al prezidențialelor, Lasconi a negat existența unor astfel de discuții, menționând că are numărul de telefon al lui Ciucă, dar acesta nu a mai contactat-o după o discuție anterioară privind data alegerilor. Președinta USR a subliniat că are rezerve în a avea încredere într-o guvernare alături de PNL, dar a remarcat că partidul nu se învârte doar în jurul lui Ciucă.

Întrebată dacă ar renunța la candidatura sa în favoarea lui Nicolae Ciucă, Elena Lasconi a exclus categoric această posibilitate, considerând USR ca fiind cel mai democratic partid și singura speranță a României. Ea a sugerat că PNL ar putea să o susțină pe ea la prezidențiale dacă dorește o alianță. În schimb, Lasconi a condiționat o eventuală retragere a lui Ciucă în favoarea sa de semnarea moțiunii de cenzură de către PNL, cu 110 semnături.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri