FLORIN BARBU DESPRE PERCHEZIŢIILE DE LA CASA UNIREA: AM TRIMIS CORPUL DE CONTROL PENTRU CĂ AM SESIZAT NEREGULI PRIVIND SUME NEÎNCASATE DE PESTE 50 MILIOANE LEI 

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat că a luat decizia de a trimite Corpul de Control la Casa Unirea în urma unor sesizări primite de la AGA, deoarece existau sume alocate de peste 50 de milioane de lei neîncasate de la trei societăţi comerciale. Corpul de Control a întocmit un raport de inspecţie fiscală, iar acesta a fost înaintat organelor de cercetare penală.

Ministrul şi-a exprimat încrederea în ancheta derulată de autorităţi şi speră ca banii să fie cheltuiţi eficient, iar Ministerul Agriculturii şi Casa Unirea să recupereze sumele de la societăţile comerciale vizate. El a subliniat că şi-a făcut datoria sesizând organele de cercetare penală.

Declaraţiile vin în contextul în care miercuri au loc 60 de percheziţii în Bucureşti şi 12 judeţe într-un dosar de abuz în serviciu care vizează Casa de Comerţ Unirea, prejudiciul estimat fiind de 10 milioane de euro, legat de contracte încheiate cu fermieri.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri