LIDERII PNL SE REUNESCU, MIERCURI, LA VILA LAC PENTRU A DISCUTA STRATEGIA POLITICĂ ȘI DE CAMPANIE ÎN CONTEXTUL TENSIUNILOR CU PSD

Liderii PNL se întâlnesc miercuri seară la Vila Lac, începând cu ora 19:00, pentru a discuta strategia politică și de campanie a partidului în contextul tensiunilor crescânde cu PSD. La discuții vor participa liderii organizațiilor liberale din țară, prezenți în Capitală pentru ședința Biroului Politic Național programată joi.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că se vor aborda aspecte legate de organizarea partidului pentru cele două campanii electorale ce urmează, precum și chestiuni privind tensiunile din coaliția de guvernare. De asemenea, se vor stabili metode pentru a asigura funcționarea guvernării în ultimele săptămâni.

Liberalul Vlad Nistor a menționat că în ședința de joi a conducerii extinse a PNL se vor hotărî mișcările ulterioare ale partidului, după ruperea coaliției cu PSD, existând teoretic și posibilitatea ieșirii de la guvernare. Nistor a sugerat că s-ar putea ajunge la un guvern interimar, existând chiar miniștri PNL care susțin această variantă.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri