PE CINE AR PUNE ELENA LASCONI PREMIER DACĂ AR CÂȘTIGA ALEGERILE PENTRU PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI

Elena Lasconi, lidera USR, a declarat într-un interviu pentru Pro TV că, dacă ar trebui să aleagă un premier dintre contracandidații săi la alegerile viitoare, l-ar nominaliza pe Ludovic Orban. Aceasta a fost întrebată despre principalele figuri politice în competiție, inclusiv Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și George Simion. Alegerea sa s-a bazat pe o evaluare personală a calităților fiecăruia, dar și pe stilul unic și ironic cu care a răspuns la alte întrebări din cadrul interviului.

Întrebată cu cine ar merge pe o insulă pustie, Elena Lasconi a spus că l-ar alege pe Cătălin Drulă, în defavoarea lui Clotilde Armand. În ceea ce privește cel mai nepotrivit candidat pentru a-i lua locul la primăria din Câmpulung, în cazul în care ar deveni președinte, Lasconi l-a indicat pe Mircea Geoană, argumentând că funcția de primar presupune un contact direct și constant cu oamenii.

Lasconi a prezentat și o serie de etichete ironice pentru contracandidații săi. De exemplu, l-a numit pe Marcel Ciolacu „cel mai bun vâslaş,” pe Mircea Geoană „fostul și actualul,” iar pe Nicolae Ciucă „ascultă de ordine sau jos, culcat!” În plus, a menționat ce cadouri le-ar oferi acestora: lui Geoană un homar, pentru aroganța sa, lui Ciolacu niște „minciunele,” lui Simion o salată à la russe, lui Ciucă fasole cu ciolan, iar lui Orban o sticlă de vin și o mandolină.

Lasconi și-a exprimat, de asemenea, opiniile despre calitățile Clotildei Armand, pe care a lăudat-o pentru abilitatea de a vorbi fluent franceza, dar și pentru înălțimea și stilul său vestimentar. Cu toate acestea, a subliniat că ea însăși este la fel de determinată ca Armand, fiind o figură perseverentă în politică.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri