FEMEIE DIN MAREA BRITANIE CONDAMNATĂ PE VIAȚĂ DUPĂ CE ȘI-A UCIS PĂRINȚII ȘI A STAT TIMP DE PATRU ANI CU CADAVRELE LOR ÎN CASĂ. MOTIVUL ESTE ȘOCANT

O femeie din Marea Britanie, Virginia McCullough, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea părinților săi, John (70 de ani) și Lois (71 de ani), după ce a trăit cu cadavrele lor timp de patru ani în locuința familiei din Chelmsford, Essex. Potrivit surselor SkyNews și The Guardian, McCullough și-a otrăvit tatăl cu medicamente zdrobite, puse în băutura acestuia, iar a doua zi și-a înjunghiat mama.

Decesele s-au petrecut în iunie 2019, însă trupurile neînsuflețite ale părinților au fost descoperite abia în 2023, când medicul de familie a devenit suspicios din cauza absenței lor prelungite la programările medicale. În tot acest timp, McCullough a ascuns cadavrele și a susținut în fața prietenilor și vecinilor că părinții ei s-au mutat sau sunt plecați în călătorii. Ea a construit un „mormânt improvizat” pentru tatăl său, folosind pături și picturi pentru a acoperi trupul, și a înfășurat corpul mamei într-un sac de dormit, ascunzându-l într-un dulap.

McCullough și-a mărturisit crimele în momentul în care poliția a intrat forțat în casă, răspunzând calm întrebărilor și explicând exact unde se aflau trupurile și armele folosite. Ea le-a spus polițiștilor: „Știam că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă. Se cuvine să-mi ispășesc pedeapsa.”

Instanța a condamnat-o la închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată pentru 36 de ani. Ancheta a scos la iveală faptul că McCullough era într-o situație financiară disperată, înglodată în datorii din cauza dependenței de jocuri de noroc. După uciderea părinților, ea LE-a încasat pensiile lor, însumând peste 136.000 de lire sterline, bani pe care i-a risipit, fără să facă achiziții extravagante.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri