123.000 DE EURO ȘI BIJUTERII, ABANDONATE ÎNTR-UN COȘ DE GUNOI DIN TORINO. UN ROMÂN, REȚINUT DE OAMENII LEGII DIN ITALIA

Un incident neobișnuit a avut loc la începutul lunii octombrie în Piazza Bernini, din centrul orașului Torino, Italia. Un român în vârstă de 28 de ani a atras atenția polițiștilor italieni din cauza unui far spart al mașinii pe care o conducea și a comportamentului său suspect.

Când polițiștii s-au apropiat pentru a-l legitima, bărbatul a luat-o la fugă, având în spate un ghiozdan voluminos. În încercarea de a scăpa de urmărire, românul a aruncat ghiozdanul într-un coș de gunoi, însă polițiștii l-au ajuns din urmă și au recuperat obiectul abandonat.

Spre surprinderea lor, în ghiozdan se afla o mică avere: 123.000 de euro în bancnote și o colecție de bijuterii. Românul a fost reținut pentru tăinuire, o infracțiune prevăzută de codul penal italian, deoarece a refuzat să ofere vreo explicație cu privire la proveniența banilor sau motivul pentru care a încercat să scape de ei.

Autoritățile italiene au demarat o anchetă pentru a elucida acest caz misterios și a determina de ce bărbatul a recurs la un gest atât de radical.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri