GEST ȘOCANT AL UNUI ȘOFER DIN CRAIOVA: ȘI-A ABANDONAT MAȘINA ÎN INTERSECȚIE DUPĂ CE A FĂCUT ACCIDENT

Un incident surprinzător a avut loc în Craiova, unde un șofer a abandonat mașina în intersecție după ce a provocat un accident soldat cu pagube. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Râului și Popoveni, unde conducătorul auto a lovit o mașină parcată, un gard, un stâlp și două indicatoare rutiere. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, după accident, șoferul a părăsit vehiculul și nu a mai fost găsit de autorități.

Poliția a mutat mașina abandonată, iar în urma verificărilor s-a constatat că aceasta nu avea asigurare RCA valabilă. Ancheta continuă, iar autoritățile vor lua măsurile necesare conform legii odată ce situația va fi clarificată.

Conform legislației actuale, șoferii implicați în accidente cu pagube materiale sunt obligați să mute vehiculul în afara carosabilului sau, dacă acest lucru nu este posibil, să-l plaseze cât mai aproape de bordură, semnalizând prezența acestuia. De asemenea, este obligație legală să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție în termen de 24 de ore de la incident pentru completarea documentației necesare.

 
 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri