DGPMB: FETIŢĂ DE 6 ANI – MUŞCATĂ DE UN CÂINE DE TALIE MARE, PLIMBAT FĂRĂ BOTNIŢĂ

Poliţiştii Secţia 14 au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 07,45, de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 6 ani, ar fi fost atacată de un câine de talie mare.

„La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii care au identificat un bărbat, care plimba un câine fără botniţă. Minorei de 6 ani, căreia i-au fost provocate răni la nivelul obrazului drept, i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim ajutor, ulterior fiind transportată la spital pentru investigaţii suplimentare”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecţia Animalelor, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul/deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi”, arată sursa citată.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri