SCANDAL LA SPITALUL MANGALIA: ASISTENTĂ MEDICALĂ ACUZATĂ DE DELAPIDARE ȘI VÂNZARE ILEGALĂ DE MEDICAMENTE

O asistentă medicală de la Spitalul Mangalia a fost cercetată de către poliția din Constanța după ce este suspectată că a sustras și comercializat, în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2023, medicamente și instrumente medicale din gestiunea unității spitalicești în care lucra.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, ancheta a fost deschisă în baza unei acuzații de delapidare. Polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii de 39 de ani, în urma căreia au ridicat diverse documente, un laptop și un telefon mobil.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că există o „bănuială rezonabilă” cu privire la faptul că asistenta medicală și-ar fi însușit ilegal medicamente și materiale sanitare din inventarul spitalului, pe care le-ar fi comercializat ulterior, cauzând astfel un prejudiciu instituției.

Deși valoarea exactă a prejudiciului nu a fost încă stabilită, cazul a stârnit indignare în rândul autorităților și al publicului, punând sub semnul întrebării integritatea și responsabilitatea unor angajați din cadrul sistemului medical.

Ancheta va continua pentru a determina amploarea faptelor și a stabili cu precizie prejudiciul cauzat Spitalului Mangalia de către acțiunile prezumate ale asistentei medicale.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri