PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN CAPITALĂ: FIȘE MEDICALE ELIBERATE ILEGAL LA O CLINICĂ DIN BUCUREȘTI

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat miercuri o percheziție la o clinică din București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Există suspiciuni că la această clinică s-au eliberat ilegal fișe medicale necesare pentru obținerea permisului auto.

Acțiunea poliției vine în urma unui caz din 17 iulie 2024, când un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost reținut pentru conducere fără permis. Ancheta a scos la iveală posibile legături cu clinica vizată de percheziție, unde bărbatul ar fi obținut ilegal fișa medicală.

În urma percheziției, polițiștii au confiscat mai multe documente care ar putea constitui probe în dosarul penal. Patru persoane au fost duse la audieri la Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov pentru a fi cercetate în legătură cu această afacere.

Ancheta este în desfășurare și vizează infracțiuni precum conducerea fără permis, abuzul în serviciu și falsul intelectual. La acțiune au participat și polițiști criminaliști și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri