PRIMĂRIA SECTORULUI 1, EXECUTATĂ SILIT. SECHESTRU PE 19 AUTOVEHICULE. CLOTILDE ARMAND A RĂMAS FĂRĂ MAȘINĂ

Primăria Sectorului 1 din București se confruntă cu o situație incredibilă: a fost executată silit din cauza unor facturi neplătite către casa de avocatură care a reprezentat-o în procesul cu firma de salubritate Romprest. Ca urmare, a fost pus sechestru pe 19 mașini ale instituției, inclusiv cea folosită de primarul Clotilde Armand.

Situația tensionată dintre Primăria Sectorului 1 și compania de salubritate Romprest a atins un nou punct culminant. De această dată, Primăria se vede nevoită să facă față unei executări silite din cauza neachitării unor datorii către casa de avocatură Mușat & Asociații, angajată să apere instituția în procesele cu Romprest. Ironia sorții face ca tocmai avocații care au luptat pentru Primărie să fie cei care o execută silit acum.

Măsura executării silite a dus la sechestrarea a 19 autovehicule din parcul auto al Primăriei, printre care se numără și mașina electrică folosită de Clotilde Armand, dar și autospeciale de pompieri și ambulanțe. Reprezentanții Primăriei au declarat că au contestat executarea silită, dând vina pe consilierii locali PNL-PSD care ar fi întârziat aprobarea bugetului.

Această situație este doar ultimul episod dintr-un conflict de lungă durată între Primăria Sectorului 1 și Romprest, marcat de acuzații reciproce, procese și dispute legate de facturi și servicii de salubrizare.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri