SCANDAL MONSTRUOS ÎN POLITICĂ: BECALI FACE PUBLICE CONVERSAȚII CU LIDERII MARILOR PARTIDE

George Becali, recent anunțat drept candidat AUR pentru alegerile parlamentare, a făcut o serie de dezvăluiri controversate privind culisele politicii românești. Acesta a prezentat mai multe conversații pe care susține că le-ar fi avut cu figuri importante din spectrul politic românesc.

În primul rând, Becali susține că a avut o discuție cu Rareș Bogdan de la PNL, care i-ar fi promis sprijin total pentru George Simion în turul doi al prezidențialelor, cu condiția ca Nicolae Ciucă să nu se califice în această etapă. „Am vorbit cu Rareș Bogdan și a zis: ‘Gigi, dacă intră Simion în turul doi, noi îl susținem pe George'”, a relatat Becali.

Aceste declarații vin la scurt timp după ce Becali dezvăluise o presupusă strategie discutată cu Viorel Hrebenciuc privind un scenariu „Ciolacu-Simion” pentru alegerile prezidențiale. Conform spuselor sale, planul ar fi fost să îl ducă pe Simion în turul doi, urmând să fie apoi atacat ca fiind „extremist” și „pro-rus”.

Dezvăluirile au stârnit reacții puternice în lumea politică. George Simion l-ar fi confruntat personal pe Becali, spunându-i că „a dat foc la țară” cu aceste afirmații. În replică, Becali și-a justificat acțiunile spunând că scopul său este să prezinte adevărul pentru ca alegătorii să nu fie manipulați.

În cele din urmă, situația pare să fi avut o turnură neașteptată când Marcel Ciolacu l-a contactat telefonic pe Becali. În urma acestei discuții, Becali declară că și-a schimbat părerea despre președintele PSD, apreciind gestul acestuia de a discuta direct problema: „El m-a sunat și apreciez asta, mi-am schimbat părerea despre Ciolacu. Nu știam, mi-am dat seama, i-am zis că faptul că m-a sunat denotă că are conștiința și inima curată și bărbăție.”

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri