IPS TEODOSIE, NOI DECLARAȚII ȘOCANTE: „PĂRINȚII CARE ÎȘI ÎNCALCĂ LEGĂMÂNTUL CU DUMNEZEU POT TRANSFERA CONSECINȚELE NEGATIVE ALE PROPRIILOR PĂCATE COPIILOR LOR”

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a explicat că suferința unor copii poate fi cauzată de păcatele grele ale părinților lor, care își încalcă legământul făcut cu Dumnezeu. El a citat un exemplu din Vechiul Testament, care spune că „părinții consumă aguridă și copiilor li se strepezesc dinții”, sugerând că părinții pot transmite copiilor lor consecințele negative ale propriilor păcate.

Teodosie a dat exemplul nunților în post, care consideră că este un blestem și un păcat, și a menționat că părinții care nu își duc copiii la biserică și nu se duc nici ei, calcă un legământ pe care l-au făcut cu Dumnezeu.

De asemenea, el a afirmat că boala este urmare a păcatului și că anumite momente din viață, cum ar fi sperietura și panica, pot duce la boală psihică. El a îndemnat oamenii să primească boala ca o jertfă și să se roage sincer, cu căință, pentru a primi mila lui Dumnezeu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri