SCANDALUL PLANȘEULUI DIN PIAȚA UNIRII: ÎNCREDEREA ÎN NICUȘOR DAN S-A ERODAT

În urma unui sondaj recent efectuat de SOCIOPOL, s-a constatat că majoritatea bucureștenilor consideră planșeul din Piața Unirii un pericol public și sunt de părere că acesta trebuie reparat de urgență. Acest lucru vine în contextul scandalului izbucnit între Primăria sectorului 4 și primarul general Nicușor Dan, care a dus la o scădere a încrederii în edilul Capitalei.

Potrivit sondajului, 84% dintre respondenți au auzit de scandalul legat de reparația planșeului, iar 57% dintre ei consideră că planșeul este într-o stare avansată de degradare și trebuie reparat. Deși 38% dintre respondenți cred că Nicușor Dan are mai multă dreptate în această situație, 32% îl susțin pe Daniel Băluță, primarul sectorului 4, conform Realitatea PLUS.

Încrederea în Nicușor Dan s-a erodat semnificativ, de la 5 ori mai mulți cetățeni care îl susțineau în urma alegerilor locale din vară, la doar 1,1 mai mulți locuitori ai Bucureștiului care îl susțin acum. În schimb, Daniel Băluță a crescut în popularitate și este plasat în imediata apropiere a lui Nicușor Dan în ceea ce privește încrederea.

Sondajul a mai arătat că 25% dintre respondenți cred că Nicușor Dan se opune reparației din motive politice, punând în pericol viața cetățenilor. De asemenea, 39% dintre cetățeni sunt de părere că Nicușor Dan a intervenit abuziv pentru a opri lucrările de reparație.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri