ȘASE CANDIDAȚI LA PREȘEDINȚIE AU SOLICITAT PROTECȚIA SPP ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

Serviciul de Protecție și Pază (SPP) a anunțat, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, că șase candidați au solicitat și li se asigură protecția, conform legii, pentru această perioadă. Această măsură este luată pentru a asigura securitatea și integritatea procesului electoral, precum și pentru a proteja drepturile și libertățile fundamentale ale candidaților.

Dintre cei șase candidați care au solicitat protecția SPP, trei beneficiază de această măsură în virtutea funcției pe care o dețin. Este vorba de premierul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și fostul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Acești candidați au solicitat protecția SPP pentru a se asigura că vor putea desfășura campania electorală în condiții de siguranță și fără a fi supuși unor riscuri sau amenințări.

Campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale a început joi, la miezul nopții, și se va încheia pe 24 noiembrie. În situația organizării unui al doilea tur de scrutin, campania electorală va începe cel mai târziu în data de 29 noiembrie, ora 00:00, și se va încheia pe 7 decembrie, ora 07:00. SPP va continua să asigure protecția candidaților pe parcursul întregii campanii electorale, pentru a garanta integritatea și transparența procesului electoral.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri