Accident rutier violent, în această dimineață! O femeie a fost proiectată în afara autoturismului

0
138

O femeie a fost rănită, luni dimineaţa, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un microbuz transport persoane. Din fericire, microbuzul nu avea pasageri la bordul său în momentul producerii accidentului. Impactul a fost însă atât de puternic încât femeia rănită a fost proiectată în afara autoturismului. Victima a fost transportată la spital cu mai multe traumatisme. Potrivit medicilor, ea a ajuns la unitatea medicală conștientă. 

Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident de circulaţie produs pe Şoseaua Alba Iulia, din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, fără pasageri, pe Şoseaua Alba Iulia, cu direcţia spre Turnişor, la intersecţia cu strada Vasile Cârlova, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Vurpăr, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în faţa sa de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Alămor, care intenţiona să vireze la stânga spre strada amintită. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din autoturism, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Alămor, care a fost transportată la spital conştientă. În zonă se circulă îngreunat„,  a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Femeia rănită a fost proiectată în afara autoturismului în urma impactului, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe cu mai multe traumatisme, dar conştientă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

„Un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere au intervenit de urgenţă pe şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu la un accident rutier. O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, proiectată în afara autoturismului, a primit îngrijiri medicale şi este transportată la UPU Sibiu cu multiple traumatisme, conştientă”, a mai spus Andreea Ştefan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.